Cirkon árlista és garancia

Cirkon árlista

Árképzés és egyéb feltételekkel kapcsolatban keressen minket!


A rögzített pótlásokra 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

24 órán belül elkészítjük cirkon vázát, 48 órán belül akár kerámiával leplezve kész a pótlása.

Termékek
Ár (HUF)
Cirkon váz kerámia leplezéssel /tag  (CAD-CAM)

Érdeklődjön telefonon

Cirkon váz (fogtechnikák részére)

Érdeklődjön telefonon

CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás feltételei:

  •  a lenyomatnak 12 óráig be kell érkeznie a Cirkon Centrum ® laborjába, amennyiben technikailag előkészítve, kigipszelve, szekcionálva, gravírozva érkezik a lenyomat, abban az esetben 14 óráig fogadjuk be a mintát, ennél később érkező mintáknál váz készítésére csak a 48 órás, leplezett munkára a 72 órás határidőt tudjuk vállalni
  • CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás vállalási határidejébe a szállítás ideje nem tartozik bele.

A Cirkon Centrum ® -nál a gyorsaság és pontosság mellett kiemelkedő szerepet kap a precizitás és a tartósság. A Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborban elkészült cirkon vázakra 2 év teljes körű garanciát vállalunk, a lejjebb található garanciális feltételek mellett.

 

A Cirkon Centrum ® fő profilja a Cirkon alapú fogpótlás, melyet CAD-CAM technológiával készítünk. Laboratóriumunk a teljes rendszerrel rendelkezik, a 3D szkenneléstől a váz CNC vezérelt marásáig, szinterezésig. Mindent helyben készítünk!

A Cirkon Centrum ® garanciális feltételei:

Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborban készített cirkon vázakra 2 év teljes körű garanciát vállalunk. A rendeltetés szerű használat során a garancia kiterjed a váz törésére, repedésére, amennyiben a sérülés nem ideiglenes ragasztás, nem szándékos fizikai behatás (ütés, feszegetés), vagy véletlen emberi mulasztás (leejtés) következtében jön létre, ugyanis a Cirkon Centrum ® ilyen esetben nem tartozik garanciális felelősséggel. A Cirkon Centrum ® központba elküldött minta alapján CAD/CAM technológiával készíti el a cirkon vázakat. A lenyomatok, gipszminták pontatlanságából, sérüléséből adódó vázhibák miatt a Cirkon Centrum ® a garanciális felelősséget kizárja. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a cirkon koronákra lengő tagot csak a megrendelő saját felelősségére készítünk, lengő taggal készült munka törésére nem vonatkozik a 2 év garancia. Amennyiben 3 vagy annál több foghiány áthidalását szeretnék vagy szükséges megoldani cirkon váz segítségével, a fogpótlást csak a megrendelő saját felelősségére tudjuk elkészíteni. Ebben az esetben mindenképpen egyeztetni kell a megrendelővel a fogpótlás esetlegesen más anyagból történő elkészítéséről. Megrendelés igénybevételéhez kérjük, töltse le honlapunkon megtalálható Megrendelő munkalapunkat, mellyel szeretnénk Önnek megkönnyíteni a munkáját és biztosítani a Cirkon Centrum ® számára minden fontos információt a precíz, gyors, pontos munkavégzéshez.