Cirkon Expressz ® Szolgáltatás

Cirkon váz 1 nap alatt!

A Cirkon Centrum ® fogtechnika labor Budapest belvárosában, a Nyugati pályaudvar közelében kimagasló technikai felszereltséggel és magas színvonalú szakmai tudással várja megrendelőit. Fő profilunk a cirkon alapanyagból CAD/CAM technológiával készített cirkon váz, amelyet akár leplezve is hihetetlenül rövid határidővel készítünk el (CIRKON EXPRESSZ ®). Megrendelőinknek felár nélkül kínáljuk CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatásunkat. Nálunk a gyorsaság és precizitás alapvető fontosságú, a megbízható, pontos, gyors munkáért nem kell felárat fizetnie, a Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborjában ez a természetes!

A Cirkon Centrum ® fogtechnikai labor kiemelkedő német csúcstechnológiájú gépekkel , CAD/CAM technológiával készíti el a különböző cirkon fogpótlásokat. A legmodernebb gépek, kimagaslóan felkészült szakemberek teszik lehetővé, hogy szolgáltatásainkat kiemelkedően magas színvonalon és a lehető legrövidebb idő alatt kínáljuk.

A Cirkon Centrum ® öt alapelve:

GYORSASÁG-PONTOSSÁG-HATÉKONYSÉG-ESZTÉTIKUM-BIZTONSÁG
A CAD/CAM technológiával készített cirkon váz legnagyobb előnye, hogy a lehető legnagyobb pontossággal készülnek, tökéletesen illeszkednek, tartósak, nem okoznak allergiát, valamint természetes hatásuk miatt a ma ismert legesztétikusabb fogpótlást jelentik.

A cirkon vázak elkészítése megköveteli a legkorszerűbb technikai berendezések használatát, a gipszminta alapján az elkészítendő pótlást 3D szkenner segítségével rögzítjük a számítógépen, majd a számítógép adatai alapján a legkorszerűbb 5 tengelyes CNC faragó gép teljesen automatizálva kifaragja a megmintázott vázat. A robotgép préselt cirkónium-oxid tömbből faragja ki a vázat, amelynek a keménységét a szinter kályhában történő kiégetés biztosítja.

A Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborban CAD/CAM technológiával PMMA tömbökből hosszú távú ideiglenes fogpótlásokat is készítünk, akár aznapra is a CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatásunkkal , hogy a hosszan tartó fogászati beavatkozások alatt, a végleges fogpótlás elkészültéig biztosítani lehessen a páciens rágóképességének fenntartását és nem utolsó sorban esztétikus megjelenését.

A Cirkon Centrum ® egyik legfontosabb alapelve a pontosság, gyorsaság! A CIRKON EXPRESSZ ® -nél 24-48 órán belül készítünk cirkon vázakat, 48-72 órán belül akár leplezve is.

Használja ki a CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi, hogy 24 órán belül elkészítsük Önnek a cirkon vázat, akár körhidat is, leplezéssel együtt pedig 48 órán belül (megfelelő feltételek teljesülése esetén). A Cirkon Centrum ® azzal szeretné segíteni az Ön munkáját, hogy a CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás igénybe vételéért nem számít fel külön díjat, csak néhány feltételnek kell a beérkező munkának megfelelnie.

Ami máshol feláras, az a Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborjában természetes!

CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás nagyon komoly előkészítést és szervezést igényel, ezért kérjük, hogy igénybe vétele előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a kért munka megfelel-e az alábbi feltételeknek!

CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás igénybe vételének feltételei:

  • a lenyomatnak 12 óráig be kell érkeznie a Cirkon Centrum ® laborjába, amennyiben kigipszelve, szekcionálva, gravírozva, technikai szinten előkészítve érkezik a lenyomat, abban az esetben 14 óráig fogadjuk be a mintát, ennél később érkező mintáknál váz készítésére csak a 48 órás, leplezett munkára a 72 órás határidőt tudjuk vállalni
  • a CIRKON EXPRESSZ ® szolgáltatás vállalási határidejébe a szállítás ideje nem tartozik bele.

A gyorsaság mellett kiemelkedő szerepet kap a precizitás és a tartósság. A Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborban készült cirkon vázakra 2 év teljes körű garanciát vállalunk, az alábbi garanciális feltételek mellett.

Garanciális feltételek:

Cirkon Centrum ® fogtechnikai laborban készült cirkon vázakra 2 év teljes körű garanciát vállalunk. A garancia kiterjed rendeltetés szerű használat esetén a váz törésére, repedésére. Amennyiben a sérülés szándékos mechanikai behatás (ütés, feszegetés), vagy véletlen emberi mulasztás (leejtés) következtében jön létre, a Cirkon Centrum ® nem tartozik garanciális felelősséggel. A Cirkon Centrum ® a laboratóriumba eljuttatott minta alapján CAD/CAM technológiával készíti el a cirkon vázakat. A lenyomatok, gipszminták pontatlanságából, sérüléséből adódó vázhibák miatt a Cirkon Centrum ® a garanciális felelősségét kizárja. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a cirkon koronákra lengő tagot csak a megrendelő saját felelősségére készítünk, lengő tag törésére nem vonatkozik a 2 év garancia. Amennyiben 3 vagy annál több foghiány áthidalását szeretnék megoldani cirkon váz segítségével, a fogpótlást csak a megrendelő felelősségére tudjuk elkészíteni. Ebben az esetben feltétlenül egyeztetni kell a megrendelővel a fogpótlás esetlegesen más anyagból történő elkészítéséről. Megrendeléséhez kérjük, töltse le honlapunkon megtalálható Megrendelő lapunkat, amellyel szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját és biztosítani a Cirkon Centrum ® számára minden fontos információt a precíz, pontos munkavégzéshez.